Használt laptop utazáshoz

Felújított laptopjaink közül az utazásnál fontos szempontok szerint a kisméretű, könnyű modelleket gyűjtöttük ide. Ezen laptopokat is raktárról, ingyenes kiszállítással és billentyűzet matricával, valamint 1-2 év garanciával kínáljuk.

Nézet:
Sorrend:

A kis méretben ugyanolyan erős belső konfiguráció lehet, mint a nagyobb kijelzős társaiknál, ám az energiaigényre jó hatással van a kicsiség, ezért ezek a laptopok tovább bírják az akkumulátoros üzemet. Merevlemez háttértár helyett SSD választással tovább lehet csökkenteni a fogyasztást és a meghibásodási valószínűséget, és növelni az üzemidőt.

Gépjármű vagy egyéb diagnosztikai szoftverek futtatására is alkalmasak az itt látható üzleti laptopok, és robusztus kivitelük igen jól jön a helyenként mostoha műhely körülmények között.

Ezek a felújított laptopok is dokkolhatók általában, így az utazásból visszatérve egyszerűen és kényelmesen lehet nagyobb kijelzőre/monitorra csatlakozni és helyettesítő vagy kiterjesztett képernyőként használni azt. A dokkolóhoz külső billentyűzet és egér is csatlakoztatható, így gazdaságosabb választás is lehet egy ilyen konfiguráció, mint egy nagyobb kijelzős laptop.