Használt laptop munkához

Laptopok otthoni és irodai munkavégzéshez, egyetemi, iskolai feladatokhoz

Itt ajánljuk az üzleti kategóriás laptopok irodai alkalmazásokkal könnyedén megbírkózó típusait. Közös jellemzőjük, hogy hosszú éveken át tartó hibátlan működésre tervezték, jól bírják a szinte folyamatos üzemet, megfelelően méretezett hűtéssel rendelkeznek, így a használója is tovább bírja a munkát, nem fárasztja a zaj. Billentyűzetük kényelmes a kéznek, és általában pár vízcseppet is megbocsátanak. A laptop felújítás során a billentyűzet is tisztításra, ellenőrzésre kerül. Fontos, hogy az üzleti laptopok az átgondolt tervezés, jó minőségű anyagválasztás miatt könnyen szerelhetőek, így a használt laptopból egyszerűen és gyorsan lehet újra értékes, felújított laptop, mely még több évig képes kiszolgálni az igényeket változatlanul jó teljesítmény mellett.

Nézet:
Sorrend:
 

Szükség lehet az üzleti laptopokba épített biztonsági funkciók - mint fizikai lopás védelem Kensington-lakattal, gépindításkori jelszavas védelem, ujjlenyomat olvasó - használatára is. A mechanikai sérülések ellen megerősített burkolat és/vagy belső fémötvözet váz ad erős védelmet. A szemfáradást matt és nagy betekintési szöggel rendelkező kijelzővel előzik meg ezen laptopokon.

A kapcsolattartás távollevők között különösen előtérbe került, amihez ezek a laptopok jó minőségű, a hangforrás irányát is érzékelni képes és zajelnyomó mikrofonokkal valamint nagy felbontású webkamerával vannak ellátva.

Mindezen tulajdonságok teszik a felújított, üzleti kategóriás használt laptopot ugyanazon árkategóriában versenyképessé, értékállóvá és jobb választássá az új, fogyasztói kategóriás modellel szemben.