Hívjon! +36-30/6169498 Felvesszük vagy visszahívjuk! | Felújított, használt laptopok garanciával!

Hívjon! +36-30/6169498 Felvesszük vagy visszahívjuk! | Felújított, használt laptopok garanciával!

Szösszenetek - észrevételek - okosságok

Mi fán terem a felújított, prémium kategóriás notebook?

2020.08.05 00:27
Mi fán terem a felújított, prémium kategóriás notebook?

Egyfajta életfán, mely sok szorgos kéz gondos munkája által áll elő az európai cégek által leváltott modellek megtisztítása, átvizsgálása, az alkotórészek szükséges felújítása útján.

Ezek a számítógépek hatékony, változatos körülmények közötti munkavégzésre  tervezettek, ennek megfelelően kiválóan bírják a kisebb-nagyobb ütődést, rázódást, némi folyadék ráömlést, hideget, meleget, port, piszkot, napfényt és sötétet.

Sok extra tulajdonság van bennük az egyszerű fogyasztói társaikhoz képest. A gyártók is tudják, hogy az új árat csak úgy lehet magasan tartani, ha ahhoz megfelelő ellentételezés társul, leginkább a hosszú, 8-10 évig tartó használati idő, amit az alapoktól, mint merev, ellenálló váz, kellemes tapintású, színösszetételű, formájú gépház, erős pántok, jó minőségű, tükrözésmentes kijelző, az elérhető leggyorsabb működést biztosító alkatrészek, halk hűtés, egészen a különleges kurzorvezérlő (trackpoint vagy nózi), világítós billentyűzet, biometrikus és/vagy tanusítvány alapú felhasználó azonosítás, nagyfelbontású webkamera, tökéletes, zajelnyomós hangrendszer beépítéséig érnek el.

A fogyasztói kategóriába szánt laptopok olcsósága a szemnek kívánatos külalakkal, és megfelelő marketinggel körítve igen megnyerő, ezért fontos fókuszban tartani a célt, vagyis hogy milyen felhasználásra, milyen körülmények közt és mennyi ideig van szükség a tervezett számítástechnikai eszközre.

Felújított, használt laptop üzleti kategóriából választása az új, fogyasztói kategória helyett ugyanannyi garancia mellett még annak a kockázatát is erősen csökkenti, hogy nélkülözni kelljen a javítás vagy csere idejéig - hiszen a meghibásodások statisztikailag a termékek élettartamának elején és végén magasak.

Azonos árú új és felújított gép közül szinte mindig a felújított nyújt nagyobb teljesítményt, jobb felszereltséget, hosszabb élettartamot, ezért érdemes átgondolni, az életfa egyik gyümölcsét választva a fenntartható gazdaságot is támogatjuk vagy fontosabb a használhatósággal szemben a külalak?